Wat doen wij?

Je kwaliteit van leven vergroten. Hoeveel is jou dat waard? Voor velen is dit enorm belangrijk. Als je te maken krijgt met epilepsie, dan kan wat hulp hierbij een uitkomst bieden. Want ja, hoe ga je er eigenlijk mee om? Hier willen wij jou graag bij ondersteunen. Dat is ons doel. Jou helpen bij het omgaan met epilepsie zodat jouw kwaliteit van leven -weer- toeneemt!

 

Dit doen wij op de volgende manieren:

 

ERVARINGSKENNIS

Alle informatie is geïnspireerd op ervaringskennis. Wij werken bij voorkeur samen met mensen met epilepsie. Zo worden nuttige ervaringen en tips met elkaar gedeeld. Zodat een ander hier mogelijk weer wat aan heeft.

 

FLEXIBEL

Wij streven ernaar een flexibele organisatie te zijn die inspeelt op de behoefte die er leven. Het heeft o.a. geresulteerd in een besloten Facebook-groep en een WhatsApp groep. Ideeën/wensen nemen wij uiterst serieus. Onze manier van communiceren is ook erg flexibel. We reageren zo snel mogelijk en zijn op vele -laagdrempelige- manieren direct te bereiken.

 

MOGELIJKHEDEN

Wij kijken graag naar die dingen die je wel kan. Simpelweg omdat dit meer zin heeft. We kijken graag oplossingsgericht naar die dingen die spelen, evt. samen met jou, en vinden het belangrijk dat het hier ook een beetje gezellig is :-)!

 

Team VVF