Events

Omdat het soms prettig kan zijn andere jongeren met epilepsie (off- of online) te ontmoeten en om al dan niet ervaringen mee te delen, organiseren we regelmatig events.

 

De aankomende evenementen zijn:

 

1) FILMMIDDAG

Vrijdag 30 juni organiseren wij van 14:00-17:00 uur een filmmiddag. Aan deze film, genaamd If You Are Not There Where Are You?’ hebben jongeren van Vera Vitaal meegewerkt. Je snapt, daar zijn wij hartstikke trots op! Daarnaast is het ook gewoon een heel inspirerende film welke ongetwijfeld veel herkenning zal oproepen. Bij mensen met epilepsie. En hun naasten (ouders bv.). Want ook zij zijn die middag van harte welkom! Erna is er voldoende gelegenheid tot napraten.

 

2) HET FITTE BREIN

Zelf ben ik natuurlijk eerst even gaan kijken of het de moeite waard is. En ja, dat vind ik. Dus zeker iets voor onze lijst van events. Zeer bekende en interessante sprekers, die van alles vertellen over het brein en belangrijker nog, hoe je gezond blijft. Aanmelden is verplicht, het event is verder gratis! Let wel: aanmelden kan vanaf 29 juni 2017

 

3) LIVE CHATS

De Live Chats organiseer ik samen met jongerencoach Karijn Aussems. De discussies vinden om de maand plaats, op de 1e donderdag om 19:00 uur. Iets voor jou? Schrijf je dan hier in!


Data Events:

  • FILMMIDDAG
    23 september
  • LEZING HET FITTE BREIN
    3/4 oktober
  • LIVE CHAT #6
    5 november

Inschrijven