DE MAAND MIJ

Laatst was ik met een vriendin gezellig aan het koffie drinken en vertelde ze mij over haar plannen. Nog even en ze zou een mini-sabbatical nemen. Nu was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Een mini-sabbatical? Die ken ik nog niet. Vertel!

 

Ze legde me uit dat ze in de maand mei alleen maar dingen zou doen ze ze echt, echt wilde. Enkel die dingen doen die goed voelen. Voor haar. Een MIJ maand dus!

 

Het toeval wil dat ik nu ook min of meer op zo’n punt sta. Na diverse signalen van mezelf en anderen wordt het eens tijd dat ik eens ga doen wat goed is voor Mij. Natuurlijk is het een hectische tijd geweest, en die gaan ook vast en zeker weer komen. En dus, nu het wat rustiger is, is het tijd voor mij. Me, myself and I. Just me. Hoe geweldig is dat?!!

 

Ik stel mezelf dus de vraag: waar word ik blij van? Wat geeft mij energie en wat niet? Meer focus op datgene wat werkt voor Mij. De rest gewoon lekker laten zitten en/of door anderen laten doen. Zoiets. Strak plan. I’m in :-)!!

 

Vandaag is het eindelijk zover. Het is mei. Of Mij. Hoe je het ook wilt noemen. De maand die draait om Mij. Mmmm, die gedachte vind ik echt heerlijk. En maakt me blij!

 

En ergens lijkt die Mij maand al begonnen. Zo had ik van de week weer een vergadering van de VeraVitaal Foundation. De toekomst van VVF kwam ook ter sprake. Hun advies?

 

Meer focus op schrijven; bloggen en/of zelfs vloggen! Omdat dat mij blij maakt en het tevens mijn kracht is. Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Want kijk, zie hier het resultaat, er is alweer een blog geschreven ;-).

 

Tot de volgende keer!

 

Vera