Volg ons


Wat doen wij?

Je kwaliteit van leven vergroten. Hoeveel is jou dat waard? Voor velen is dit enorm belangrijk. Als je te maken krijgt met epilepsie, dan kan wat hulp hierbij een uitkomst bieden. Want ja, hoe ga je er eigenlijk mee om? Hier willen wij jou graag bij ondersteunen. Dat is ons doel. Jou helpen bij het omgaan met epilepsie zodat jouw kwaliteit van leven -weer- toeneemt!


MOGELIJKHEDEN

Wij kijken graag naar die dingen die je wél kan. Simpelweg omdat dit meer zin heeft. We kijken graag oplossingsgericht naar die dingen die spelen, evt. samen met jou, en vinden het belangrijk dat het hier ook een beetje gezellig is.


ERVARINGSKENNIS

Alle informatie is geïnspireerd op ervaringskennis. Wij werken bij voorkeur samen met mensen met epilepsie. Zo worden nuttige ervaringen en tips met elkaar gedeeld. Zodat een ander hier mogelijk weer wat aan heeft.


FLEXIBEL

Wij streven ernaar een flexibele organisatie te zijn die inspeelt op de behoefte(n) die er leven. Jouw ideeën en/of wensen nemen wij uiterst serieus. We reageren zo snel mogelijk en zijn op vele laagdrempelige manieren direct te bereiken.

 

Team VVF