Support

Support (ondersteuning) bieden waar nodig vinden wij heel belangrijk. Gewoon, omdat wij weten dat het soms heel belangrijk kan zijn even wat hulp te krijgen op die momenten dat jij het nodig hebt. Er zijn verschillende manieren waarop wij die hulp bieden:

 

 

 

BESLOTEN GROEP FACEBOOK

Wil je gewoon in een ‘veilige’ omgeving andere jongeren ontmoeten met epilepsie en je ervaringen delen? Misschien is dan de besloten groep een goed idee voor jou! Naast dat je hier je ervaringen kan delen, ontvang je ook veel tips van andere jongeren met epilepsie.

Iets voor jou? Wordt dan lid van Besloten Groep Vera Vitaal

 

WHATSAPP GROEP

Inmiddels is er al een tijdje een WhatsApp-groep voor jongeren, met de naam ‘Epi-Grut’. Als dit je wat lijkt stuur dan even je telefoonnummer toe en ik voeg je toe aan deze groep.

 

EVENTS

Hier vind je andere jongeren met epilepsie. Evenementen zijn de perfecte gelegenheid om eens te praten over je ervaringen met epilepsie. En soms is dat niet eens nodig, dan kan puur het ‘samen’ zijn met andere jongeren met epilepsie al de nodige steun bieden.

 

MAILEN/BELLEN

Je kan ook altijd mailen of bellen. Al onze contactgegevens vind je bij het kopje contact! Verder zijn wij natuurlijk ook te contacten via diverse social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. We doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

 

CHATTEN

Tot slot is het ook mogelijk te chatten. Vragen kun je stellen en/of gewoon je verhaal doen. Je hoort hier snel meer over.