Volg ons


Wie zijn wij?

Stichting VeraVitaal Foundation is er voor iedereen die wel een beetje hulp kan gebruiken bij het omgaan met epilepsie. Wij weten uit eigen ervaring hoe het is, en gebruiken deze kennis om jou te helpen. Ook werken wij samen met professionals. Zo krijg jij het beste van beiden!

 

Onze aandacht gaat vooral uit naar jongeren (jij dus!), omdat epilepsie meestal dan ontstaat. Er zijn allemaal veranderingen waarmee je te maken krijgt en ook zijn er veel vragen over het omgaan met epilepsie. En kan je goed omgaan met je epilepsie, dan verhoogt dit je kwaliteit van leven!

 

Naast dat wij een plek zijn waar jongeren elkaar kunnen vinden, bieden wij praktische info & tools, organiseren evenementen en bieden wij ondersteuning.


Wie is vera?

Vera is 37 jaar en woont in Haarlem. Van kleins af aan heeft ze aanvallen van epilepsie en nog steeds komen ze dagelijks voorbij. Ze is oprichter van Stichting VeraVitaal Foundation en schrijft graag over haar leven. Ze heeft gemerkt dat aandacht voor vitaal leven een wereld van verschil kunnen maken bij het omgaan met epilepsie.

 

Alle succes met jouw ‘weg’!


In het nieuws

 • Een sterker mens door epilepsie

  Een sterker mens door epilepsie

 • Ondanks epilepsie alles uit het leven halen

  Ondanks epilepsie alles uit het leven halen

 • De Telegraaf, Alles is mogelijk

  De Telegraaf, Alles is mogelijk

 • Epilepsie is net topsport

  Haarlems Dagblad, Epilepsie is net topsport